Intervalløkt på 1-2-3

Jeg går inn i min siste uke på treningscamp, og må derfor utnytte dagene her til det fulle!

Løping, WOD, lunsj, rolig gåtur, soling, shopping, spa og middag. Det er helt utrolig hvor mye man kan presse inn i løpet av en dag! Jeg elsker effektivitet, noe jeg også tenker på når jeg lager øktene mine her nede!

IMG_5789.JPG

I går kjørte jeg en intervalltime som så slik ut: 

3 min rolig løping

3 min intervall  

3 min intervall  

2 min intervall  

2 min intervall

1 min intervall 

1 min intervall

1 min intervall

1 min intervall  

30 sek

30 sek

30 sek

 

Pausen er halve tida av selve intervallet! En god, effektiv og deilig økt,  som tar kort tid å gjennomføre! Og hør her. Farta bestemmer du SELV. Ok?! Her handler det ikke om å presse seg til døden hver bidige gang, noe folk ofte gjør ! Men hva skjer da? Vondter kommer før du vet ordet av det, og du mister løpegleden!  

Prøv også denne godbiten:

3 min oppvarming /gåing/gogging/lett jogging

1 min intervall

2 min intervall

3 min intervall  

4 min intervall

3 min intervall

2 min intervall  

1 min intervall  

Pausen mellom intervallene er halve tida av selve intervalltiden! 

Og mangler du motivasjon til å gjennomføre? Sett på denne lista da vel!

Gooood(e) intervalløkt(er)!

FullSizeRender.jpg