Derfor bør du dra på en treningsreise

Ja, jeg vet at overskriften LYSER klikksak lang vei. Men du? Jeg mener det virkelig. Lista på grunnene er like lang som soldagene er mange her i Ayia Napa. Tre uker på camp er nå over, og jeg sitter igjen med så mange gode minner og ny bekjentskap! Folk som har overraska meg, gjort meg stolt, fått meg til å le så jeg tisser på meg og folk som også har fått meg til å gråte av glede.

IMG_6059.JPG
IMG_5869.JPG

Livet på camp er litt som å være på sommerleir for aller første gang. Man hopper inn i en boble der verden der ute virker så langt unna, og de man er med, ja de er din verden der og da. Man ler, svetter, gråter, bader og ja, bader i mat også forsåvidt! For dette er IKKE en slankecamp om noen tror det! Vi snakker påfyll av endorfiner og enorme mengder god mat! Det trengs når man trener opp til flere ganger hver dag! Og selv om den store forelskelsen kanskje uteblir på en slik camp sammenlignet med en sommerleir, blir man søren meg forelska i alle folka! Deltakerne som gir så mye av seg selv og som gjør jobben til oss trenere til en drøm. Det er ikke uten grunn at jeg slenger på #verdensbestejobb på postene mine på Instagram! For DET er det jaggu meg! Å møte på damer som Victoria blir jeg så glad av! Hun hadde aldri løpt 5 km før, og fløy gjennom løpeturen med meg❤️

IMG_6415.JPG

Dette skrev hun nylig på Facebook:

FullSizeRender.jpg

Det er ikke rart jeg elsker jobben min!

IMG_6132.JPG
IMG_6414.JPG

Gjengen som har fylt opp endorfintanken min denne uka!

FullSizeRender.jpg

Og han karen her da.

IMG_4715.JPG

 "Lillebror" Sølve, som står for mange av de samme synspunktene som undertegnede også har. Trening skal være gøy og lysbetont, og det å trene SAMMEN med andre trener mer enn bare kroppen. Huet og lattermusklene er vel så viktig å trene, og derfor er treningscamp verdens beste lykkepille spør du meg! Og det beste? Du kan bli med oss to i høst på flere turer! 

Den 5-10. oktober drar vi til Palma, og du kan lese mer om turen her! 

Eller du kan bli med oss til samme sted 20-27.oktober.  

Eller Apollo Camp (tidligere KK Camp) til Rhodos!  

Jeg har skrevet om denne turen tidligere også!  

Håper vi sees i høst på tidenes energipilletur(er)! 

FullSizeRender.jpg