(Tele) Mark i rævva

En spenstig helg går mot veis ende, men dette er jaggu meg ikke siste gang jeg besøker Telemark! Synet av dette får meg jo til å ville flytte på meg asap!

Jeg tok meg en tur til Skien og Porsgrunn denne helgen i anledning rulle med Randulle!

Neida. Joda. Njeeeeeiiii I wish! Det ble lite rulling for min del, men Sander dro på sin aller første russefest i går, og hvem tror du fikk være med? ( Kremt...Presset seg med...for å ta litt bilder!) Jeg befinner meg nemlig i innspurten av boka jeg skriver om denne talentfulle og morsomme YouTuberen, og dro derfor til Skien for å knipse et par ekstra bilder av 19-åringen, som, ikke overraskende nok, har litt andre matvaner enn undertegnede...

Hehe. Pass på å få i deg grønnsaker også da, gutt! Jeg lot russegutta #russepå og tok en rolig kveld for å ha nok energi til søndagens svettefest med Sølve.

(Grorud)palmesøndagen ble tilbragt på gymmen (What a surprise!) der Sølve kjørte body attack ( Ja, det er faktisk så ille som det høres ut! Ikke rart jeg ELSKET det! En time med cardiorama og noe styrke.)  Video fra svettefesten ser du på snap (stinita) eller Instagram (@stinehar).

Og resten av dagen ble tilbragt på denne påskepynta restauranten her, Jonas B. Gundersen! De solgte faktisk SNICKERSKAKAO av alle ting, men jeg kjente at den bilturen hjem til Oslo ville blitt et helvete om jeg hadde bælma nedpå med en slik en!

Squatgoals! Her er folka jeg squatta og svetta med i dag. Sølve, påskekyllingen Stine, Ann-Mari og Maria! Stakkars Sindre måtte stå bak kamera!

...men jeg fikk han med på et bilde etterpå! Usminka og ufiltra!

Jeg er jo kjent for å ha mark i rævva, og her kommer altså overskriften inn! Om et par uker skal jeg ta fatt på et spennende prosjekt i Telemark, der jeg skal farte rundt som en levende Espen Askeladd i samarbeid med Visit Telemark. Jeg skal besøke de fineste kriker og kroker, og i den anledning trenger jeg å komme i kontakt med flere telemarkinger! Så om du bor i dette flotte fylket, følg med fremover på bloggen min, Instagram og Snapchat. Samt Visit Telemark på Facebook! Det kan godt hende at jeg gjerne vil besøke deg, eller trenger din hjelp! Hva jeg kan gi deg? Gode historier, latter og en god dose energi!  Og dere andre som ikke bor i dette fylket, skal ikke se bort ifra at bildene og historiene jeg byr på, vil få dere til å sette snuta mot Telemark denne sommeren! Just sayin!