Energi inn-energi ut

Å være en energikanin med forkjærlighet til sosiale medier, har sine konsekvenser. Spesielt når mamma følger meg på snapchat.

Og ja, kjært barn har mange navn!

Og jo, det er jo sant. Snap lyver ikke. Det kan ofte gå i 110 i løpet av en dag. Fra løpefester i det fri, til KNEGØY-økter på gymmen og svettefestseanser på mitt andre "hjem" Barry's Bootcamp.

Og jeg ELSKER det. Jeg skrev såvidt om temaet på Instagram forleden dag, der innlegget handlet om å være oss selv. Enn hvor klisjefylt det høres ut. (Får jo mark av de aller fleste Instaquotes/dikt foruten om Trygve Skaug sin konto og @renpoesi) Jeg ELSKER endorfiner og trening, og legger derfor ut bilder/filmer i hytt og gevær, i håp om å motivere og inspirere andre til å lette på rævva si.

Men energi ut, betyr også energi inn. For at jeg skal holde ut dagen lang, for at jeg ikke skal svime fullstendig av etter en energisk Stine-dag, trenger jeg påfyll.  Og i går kunne du se på Snapchat og Instagram, at jeg hadde en god og pålitelig følgesvenn dagen gjennom, Kefi.

Kefi vekket meg tidlig tidlig (05.45) , og ble med meg til Frognerparken der sola skinte!

Jeg har alltid forbundet Kefir med mormor, som titt og ofte hadde Kefir stående i kjøleskapet. Hun brukte det for å lindre magesmerter sa hun, og drakk det både til frokost, lunsj, middag og kvelds. Det var en rimelig tyktflytende masse hun helte opp i det lille kjøkkenglasset sitt, og det var sjelden jeg takket ja til Kefiren hennes skal jeg innrømme!

Men da jeg fikk tilsendt disse søte, små flaskene, var jeg spent! En ørliten slurk, og det minte meg lite om den smaken jeg husket fra barndommen! Den er mildere, bittelitt syrlig, inneholder flere proteiner, lite fett og har en deilig smak av mango eller blåbær! Min favoritt er mango!

Kefi ble med meg til parken, til Barry´s på rulletur i sola, og som påfyll før magen skrek etter middag!

Og jeg må ta med tidenes fun fact om denne lille drikkeflaska som er kjekk å ha med rundt i veska. Den kalles faktisk for «meieriproduktenes Champagne» Smak på den du! Men seriøst, gjør det! Og er du som meg og sliter med magen og tarmen titt og ofte, denne saken her har hjulpet meg! Fås kjøpt i så og si alle daglivarekjeder!

 #reklame