Den moderne Askeladden

"Ei hopp-og-sprett-jente skal ut på tur i Telemark for å oppdage de skjulte perlene som gjemmer seg mellom bakkar og berg. Som seg hør og bør har hun med seg både kamera og mobiltelefon i snippsekken. Og reisen? Den skal hun dele med halve kongerike!"

Slik lyder introen til historien om den moderne Askeladden, som er...ja, meg sjæl!

IMG_2597.JPG

I samarbeid med Visit Telemark, skal jeg begi meg ut på tidenes våreventyr fra den 13.mai til 1. juni! I to uker skal jeg se og oppleve hva Telemark har å by på, og jeg kan allerede røpe at det blir fallskjermhopping, hinderløp, sykkelturer og rulleski! Med både kjente og ukjente folk! Dessuten trenger jeg også hjelp fra DEG! Om du du har noen gode tips, eller kjenner noen folk jeg bør prate med i Telemark (vi snakker folk litt utenom det vanlige! Kanskje noen som driver med noe rart? Har en sær hobby? Er villig til å bli med meg på en av mine mange aktiviteter?) ikke nøl med å ta kontakt! Enten her i kommentarer feltet, på Instagram eller på snapchat: stinita. 

MEN, nå til det aller viktigste. Om akkurat en måned er det 17.mai, og i år skal jeg feire denne dagen på en litt annerledes måte. Som alle andre nordmenn, har jeg også lyst til å feire dagen med pølsefest, isspising og sekkeløp, men denne gangen skal jeg finne meg nye venner og en "vertsfamilie" i Telemark, som kan tenke seg å ha meg på besøk på 17.mai!

FullSizeRender.jpg

Jeg befinner meg i Bø, Telemark på nasjonaldagen, og trenger derfor å komme i kontakt med en familie i Bø. Og det stopper ikke der. Siden 17.mai også er siste dagen i russefeiringa, trenger jeg dessuten å komme i kontakt med russ i Bø-området. Jeg vil GJERNE ut å rulle! Om det er på en buss, i en bil, i en traktor, på en sykkel eller på et brett- ikke nøl med å ta kontakt! 

FullSizeRender.jpg

 

Om du syntes at min reise frister, så kan jeg faktisk friste deg med en konkurranse der du kan vinne et lignende eventyr for 2 personer! Les mer om konkurransen her! 

Følg reisen min her på bloggen, på snapchat (stinita), på Instagram (stinehar) og på Facebook-siden og Instagram-profilen til Visit Telemark! 

I samarbeid med Visit Telemark