Påskeferie i BÆRGÆN

I anledning YR.no som viste grått vær i Oslo i påska, samt innspurten av boka jeg skriver om Randulle, dro jeg til BÆRGÆN for å tilbringe påska her. En smule lettere å konsentrere seg her enn i storbyen! Og denne påsken skiller seg definitivt fra fjorårets! Palmesøndag ble tilbragt under ei palme i Mexico mens jeg fortærte Coronas og tacos på beachen. I Bergen fortæres høydemeter og haugevis av søtpoteter! Og la oss ikke glemme påskegodteriet! Ettersom mamma har sluttet å gi meg påskeegg, var jeg rimelig sikker på at dette var noe jeg måtte skaffe meg selv i år. Lykken var dermed stor (like stor som mine tallerkenøyne) da jeg fikk dette i gave av Comfort Hotel Holberg! Tidenes dikt og tidenes påskeegg! (Oppholdet er sponset og godiset...er spist opp!)

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
Og hotellet ha fått med seg det viktigste! 😂

Og hotellet ha fått med seg det viktigste! 😂

IMG_2487.JPG

Jeg er mye farta i byen, og har derfor små poser med candy rundt omkring😂

FullSizeRender.jpg

...og seff tok jeg med meg påskeegg(løsning) til Stoltzen også! Yte før nyte!

FullSizeRender.jpg

Onsdag startet jeg dagen med en killer økt på Barry's (bryst, rygg og mage), for å lade opp til svettefesten jeg skal kjøre her på lørdag kl.10.00! 

FullSizeRender.jpg

Dagene her oppe går til mye skriving, men det er helt greit når Bergen byr på denne sola mellom slaga!

FullSizeRender.jpg

 Følg med videre på turen min her i Bergen på snap (stinita) eller Instagram (@stinehar)