Trening med kortstokk

For et par år sia fikk jeg fullstendig dilla på trening med kortstokk!

FullSizeRender.jpg

Konseptet er enkelt. Finn ut hvilken øvelse spar, ruter, hjerter og kløver skal være, og deretter er det bare å #jobbepå gjennom hele bunken. Vi valgte å ta annethvert kort. Dvs at Catrine trakk et kort og gjorde sin øvelse, så var det min tur! Man kan også samkjøre, slik at begge jobber samtidig med øvelsene!  Denne varianten tar dog litt lengre tid! 

Og antall? Får du ruter 7, ja det blir det for eksempel 7 burpees om du skal kjøre økta over!

Musikken får du her: https://open.spotify.com/user/abilicamusic/playlist/52LpXYrgjk37eXELyJJJ6Z

Selv kjørte jeg og Catrine denne festøkta: 

Første runde

Spar: Knebøy med Kettlebells

Ruter: Ettbens hoftehev mens du ligger på en benk

Hjerte: Gående planke

Kløver: Skulderpress med løse vekter

 

Andre runde

Spar: Push ups

Ruter: Utfall med vekter eller hoppende utfall

Hjerte: Renegade row. ( Stå i en høy planke med vekter under hendene og trekke vektene opp til brystet. Hold ryggen rett og rumpa lav, og STRAM magen slik at hoftene dine ikke vaier fra side til side!)

Kløver: Strake markløft med løse vekter eller en stang. ( Hold vektene i hendene mens du bøyer deg ned til føttene og passer på å holde ryggen rett. Liten knekk i knærne, og kom så raskt opp igjen til startposisjon. Du skal kjenne det SVI greit bak lårene dine og rumpa!) 

Svette, men ustyrtelig glade og klare for å starte dagen! 

IMG_0570.JPG