Kort og effektiv økt med Kettlebells

Kickstarta mandagen på Elixia Sjølyst med energikaninen Ragnhild, bedre kjent som @tjohooo78 på Instagram! Mens jeg bruker mitt faste mantra #jobbepå under treningsøkten, er Ragnhild kjent for sine "Tjohooo!".

Og drar du kjensel på dama fra "ett eller annet sted", så er det kanskje ikke så rart! Hun har nemlig vært med i 71 grader nord back in the days! 

FullSizeRender.jpg

Hun dro meg gjennom denne herligheten av en økt!

Jobb i 45 sekunder, pause på 15 sekunder. Ta 2-4 runder av disse deilige øvelsene, og jeg garanterer svette og endorfiner! Ett minutt pause mellom hver runde! 

1. Clean and jerk

2. Swing

3. Windmill

4. Goblet squat

5. Utfall med skulderpress

6.En arms roing, stående

7. Renegade row

8. Burpees med kettlebell

 

Balansen var ikke heeelt på topp ser jeg, og heller ikke den ryggen min av og til! Her har jeg noe å jobbe med til neste gang. Kanskje lettere vekter si? Å filme seg selv under økta ser kanskje passe teit ut, men her kan man lære mye av egen teknikk! 

En knall økt å kjøre, der du jobber med balanse, koordinasjon, styrke og kondisjon samtidig! 

FullSizeRender.jpg