Slik motiverer jeg meg til å trene

Motivasjon. Ja, hvor kommer den egentlig fra? En random quote på Instagram? En bok av Betrand? Hans nye #gønnepå tag? (Rip off ass. #jobbepå heter det!) Eller en venn som ER så flink til å dra på seg treningstighsten etter jobb at du også føler du bare MÅ gå?

Mange spør meg om hvor jeg henter min motivasjon fra. Hvordan jeg klarer å sprette opp av senga på morrakvisten, eller hvordan jeg klarer å skvise inn en styrkeøkt sent på kvelden?

FullSizeRender.jpg

Sjokolade! Kødda. Eller nei. Eller jo. Litt? Motivasjonen min kommer som regel fra musikk. Det var slik jeg forvillet meg inn på en aerobictime for aller første gang, da jeg hørte italo disco-slagereren How Old Are You av Miko Mission. Jeg var rundt 16 år og DÆVVA. Basketjenta Hartmann fikk en forkjærlighet for aerobic og var fast inventar på timene til Alexander Rybak (yes, felefuten var faktisk instruktør back in the days på Friskis og Svettis i Vika!) 

Musikk har alltid vært en avgjørende faktor for meg, og det er den fortsatt. Dette er også MYE av grunnen til hvorfor jeg forelsket meg i Barry´s Bootcamp. Den dype, intense beaten i det røde svettekammeret gjør at du glemmer alt annet. Du flyr på mølla, du pumper vekter som Schwarzenegger (gidder ikke google navnet for n-te gang så jeg satser på at det skrives slik!) og du svetter så mye at du er ferdig dusja når du forlater rommet. 

FullSizeRender.jpg

I dag dro jeg meg på gymmen tross SOL ute (kunne uansett ikke løpe ute i sola da pollen har valgt å blokkere nesa og stemmen min så det høres ut som jeg har tjuvstarta russetida) Og lista som fikk meg til å #pumpepå? Min favoritt pumpeliste, WOD(ka)

Det ble en deilig svettefest bestående av :

Knebøy 8*3, supersetta med push ups 15*3. ( Dvs en runde med knegøy, en runde med push ups! Tre ganger)

Markløft 6*3

Hip thrust 6*3

Markløft 6*3

Benkpress 6*3

Så litt mage. Tre runder av dette:

Crunches i ett minutt

Renegade row  i ett minutt

Sidebøy med manualer stående i ett minutt (bytt side etter 30 sek)

Gående planke i ett minutt

( Turte ikke ta bilde av øvelsene da jeg gjorde nok av meg som det var der jeg hoppa rundt til hip hop og digga livet!)