Bootcamp, bobler og kurant bopel i BÆRGÆN

En tur til Bergen by var virkelig på sin plass denne helgen. (Eller rettere sagt, fra lørdag formiddag til mandag kveld. Et perfekt tidspunkt å reise på dersom man ikke er bundet til en jobb. Du slipper å stå opp før vekkerklokka galer, KØ er ikke-begrep på disse reisetidspunktene og prisene på fly er heller ikke avskrekkende! 

Fra flyplassen bar det avgårde til Barry's Bootcamp Bergen med det samme, der han totten her kjørte time! 

FullSizeRender.jpg

En fullkroppsøkt med intervaller på mølla blanda med styrkeøvelser på gulvet. I 60 svette minutter! Fra Barry's til helgens bopel- Comfort Hotel Holberg! Gjett om jeg digga rommet mitt når dette var det første som venta meg:

FullSizeRender.jpg

Skada heller ikke med utsikt til Fløyen og Ulriken!

IMG_1028.JPG
IMG_1029.JPG

Og en takterrasse med sjarmerende trehus i bakgrunnen! 

FullSizeRender.jpg

I mai skal de også få et treningssenter med CrossFit, så gjett om hu her skal tilbake!!

Comfort Hotel Holberg lå perfekt til i Bergen by, med kun få minutter trasketur til kveldens restaurant, Sumo.

Ikke noe #sponsislife her altså, men det var altså så sjukt god mat, god vin og KONGE musikk, så dette stedet kan jeg virkelig anbefale! Avslutta kvelden med litt bobler før jeg la meg. Jeg skulle jo tross alt kjøre to svette fullkroppstimer på Barry's!

Økta så altså slik ut:

FullSizeRender.jpg

Hver linje er ett minutt, og man veksler mellom mølle og gulv gjennom hele timen. Cirka ett minutt pause til å bytte stasjon. Vanskelig å forstå? Da syntes jeg du skal komme på en av timene mine på Barry's Bootcamp Oslo denne uken! Onsdag 08.30 (bryst,rygg og mage) torsdag 07.15 eller torsdag 20.00 (core)! Har du ikke vært der før, betaler du kun kr 50 for en prøvetime, og da følger det med én gratis time! 

Jeg lover svette smil og endorfinrush fra topp til tå!  Litt á la det jeg serverte denne Barry's Bergen gjengen  søndag morgen!

IMG_1022.JPG

Og disse her da!

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Avslutta søndagen med en fotoshoot med karen som er like klin kokos som meg sjøl, Marius! En rolig shoot med flexing i knallgul t-skjorte og en fryktelig trang Dæhlie-drakt var nok et spes syn for de som gikk forbi oss den kvelden, men det brydde vi oss fint lite om! Er det noe jeg samler på i livet mitt er det folk som tør å være seg selv og driter i hva andre måtte mene om dem. 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Mandag morgen stakk jeg huet innom Barry's for å teste økta til Erik (I just can't get enough!) før jeg Google mapsa meg til Farmen-Sunnivas hang out-sted i Bergen. Treningssenteret på skolen hennes!

Vi kjørte hang ups, militærpress, nedtrekk og litt mage! 

FullSizeRender.jpg

En deilig og energifylt helg i Bergen der altså! Og det beste? Regnet kom da jeg dro!

Oppholdet er sponset av Comfort Hotel Holberg