9 gode grunner til å trene før jobb

Hvordan i huleste klarer du det, Stine?!? Hvordan klarer du å karre deg opp av senga før fuglene kvitrer, og mens det fortsatt er svartenatta utenfor soveromsvinduet ditt?

Et spørsmål som går igjen både i sosiale medier, men også i venneflokken min. Mange stiller seg uforståelige til hvordan jeg orker å sprette opp av senga når klokka i manges øyne fortsatt viser natt, men så har jeg også en håndfull venner som gjør det samme. En håndfull svetteklare A-mennesker som svarer på 05.30-snappene mine om at de er klare for en svettefest. Klare for å løfte, løpe og le i en drøy time før mange av vennene våre har gnidd bort nattens øyerusk.

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

HVORFOR vi gjør det? Akkurat som vi alle har ulike preferanser når det kommer til trening, har vi også ulike grunner til at vi trener om morran. Kanskje er det da vi yter best, har tid til trening eller gjør det av en vane. Men om DU ønsker et par gode grunner til hvorfor det å trene om morran kan være gull verdt, så kommer de på løpende bånd(tredemølle altså...LOL) her.

 

1. Du starter arbeidsdagen full av ENERGI. Yes, du er pumpa, gira, klar for å GI JERNET på jobb rett og slett. Endorfinene flyr rundt i kroppen din, og du har hakket mer energi enn de andre kollegaene dine på 09.00-møtet på jobben

2. Du rekker å shoppe. Sliter med å finne tid til å kjøpe den ACNE-genseren du har sikla på en stund eller den nye løpesekken fra Salomon som var på salg? No worries. Nå kan du bruke ettermiddagen din til  å oppsøke alle de butikkene du ellers frykter som pesten på en klam lørdagsformiddag.

3. Du kan planlegge reiser. Den påskeferien kom litt brått på, eller? Nå har du endelig tid til å sette deg ned med kjæresten eller vennegjengen og planlegge den påskeferien dere har snakket om så lenge på Facebook-gruppa deres. Book hotell/hytte/aribnb og bli ferdig!

4. Du slipper kø. Treningssenteret er like tomt som på julaftendersom du er tidlig pån, og du slipper å stå i kø for å ta en knebøy eller tretti. HVOR irriterende er det ikke å måtte vente på folk som ALDRI blir ferdig? På morgenen  slipper du dessuten kø i dusjen, og det aller verste når du har dårlig tid: Kø for å tårke håret. 

5. Du kan ha 4-stjerners middag på en hverdag. Hvorfor ikke gjøre en helt vanlig tirsdag til en festdag? Disk opp med en deilig middag, ( sauser med apostroffer og rare endinger er en innertier! Eller så kan du lage tidenes diggeste blomkålpizza og be folk ta med brettspill og lignende. Det bryter opp uka til de grader, og vips så er det kun få dager igjen til helg.

6. Catche opp med gamlegjengen fra skolen eller studiene. En kopp kaffe, te, en øl, et glass vin eller en tur med gamle kjente? Bruk ettermiddagen til å ta opp tråden fra gamledager. Nå gjelder det å komme til bunns i MYE. Hva skjedde EGENTLIG på den torsdagen på Frokostkjelleren i studietida eller har noen av dere kontakt med han merkelige karen i klassen som plutselig poster konspirasjonsteorier på Facebook i hytt og gevær?

7. En ny verden. Som A-menneske er det virkelig a whole new world (kilde: Aladdin) out there! Seriøst, det er så mye man ikke får med seg når gatene er FULLE av mennesker, biler, eksos blanda med siggabøylukt. Få et NYTT syn på byen din mens du trasker rundt i en by tom for mennesker!

8. Soloppgang. Det finnes vel knapt noe som slår soloppgang fra Kollen ( Holmen/Grefsen) eller Stoltzen forsåvidt om du bor i BÆRGEN. Ferdig trent mens du kjenner sola varme den småsvette panna di etter å ha gogga (jogge+gåing. Perfekte kombo om du ikke orker å beine) deg opp en deilig bakke mens de andre drar seg i senga... Eller hva med en yogaøkt på morran? Namaste ass.

9.Få inn en god frokostvane. Mange sliter med å å i seg frokost om morgenen, og dette kan være en fin måte å få inn en god frokostvane på. Etter en treningsøkt er det viktig å fylle på med karbohydrater, fett og proteiner, så en god frokost er på sin plass! Min? Havregrøt med cottage cheese, nøtter, blåbær og kanel!

Og trene med meg på morgenkvisten, kan du gjøre hver onsdag 08.30 og hver torsdag 07.15 på Barry's Bootcamp Oslo! 50 kr for en prøvetime om du ikke har vært der før, og da får du også med en gratis time på kjøpet!