Treningsferie- svettefest med sol og store smil

Lyst å bli med meg til varmere strøk for å trene? Da syntes jeg du skal sette av 23.april-30.april!

Jeg tipper at du er som meg, og craver vitamin D om dagen? SJÆL!

Med en timeplan som har gått litt over stokk og stein den siste tiden (Barry´s Bootcamp til frokost, Dagbladet/Seher.no til lunsj, brunsj og middag, samt litt frilansjobbing som kveldskos!) har det vært lite blogging på hu frøkna her. Jeg har funnet ut at jeg også skal leve litt, og skal nå ha fullt fokus på frilansjobbing+Barry`s!

 

En av de prosjektene jeg gleder meg aller mest til, er "babyen" min, KK Treningscamp! Campen som gjorde at ble hakket mer voksen og bytta ut jobben i TOPP med en jobb i KK som ansvarlig for sosiale medier, samt prosjektleder for bladet KK Sporty og med et stort ansvar for KK Mila, KK Skimila og KK Treningscamp. Denne våren hadde jeg én KK Camp i planene, men nå dukker jeg også opp på hele TO camper! 

Fra den 23. april-30. april drar jeg til Rhodos sammen med Sølve Sundrehagen, Yngvar Andersen, Lars Rune Haslestad, Cathrine Wilhelmsen og Lisa Elstad for en real svettefest med sol og store smil i digge omgivelser! 

Her skal jeg blant annet ha løpetimer, sirkeløkter samt et par saftige sprettrumpetimer!  Og det er IKKE for sent å melde seg på dere!! Og da mener jeg ALLE damer.

Denne treningsreisen passer for alle, uansett treningsnivå og treningsbakgrunn!

Med alt fra jogging til corebar, yoga, spensttrening, bungee, bootcamp, zumba, sykling, power yoga, høypuls er det nok å drive med der nede! 

Klikk HER for å lese mer om campen, som jeg håper at du har lyst å være med meg på!

 

Jeg dukker også opp på høstcampene, som da skifter navn til Apollo Camp, samme type camp, men KK er ikke med lenger. 

Kom og svett med meg:

24-september- 1.oktober

og/eller

11.oktober-18.oktober

Les mer HER!