Trenger å få opp pulsen, men lei av vanlig cardio?

I give you The Cardio Tramp! Når jeg trodde jeg hadde nådd Stine-tester-rare-treningstrender grensa, fant jeg plutselig dette morsomme treningsapparatet på et event hos The Room.  En såkalt Pilates Reformer (...high tech nok i seg selv med denne "tortursengen" spør du meg...)  som i tillegg er krydra med ei lita trampoline for litt ekstra cardioeffekt!

FullSizeRender.jpg

Jumpboard er navnet på disse timene på The Room, og for dere med ryggproblemer er denne saken gull verdt! Her kan du faktisk gjøre hoppende knebøy uten å bruke ryggen i det hele tatt! Skånsomt som rakkern.

Her kan du jaggu meg trene mage, rumpe, lår, legger, ankler, armer, skuldre og cardio! Skikkelig TV-shop innsalg, jeg vet. Kan love deg at dette ikke er #whensponsislife-apparat, men jeg ble rimelig satt ut, svett og imponert over dette apparatet ! 

FullSizeRender.jpg

Eventet, som var et samarbeid med Casall, The Room og The Juicery, lot oss dessuten teste ut treningstrenden Barre. En salig miks av ballettøvelser blanda med atletiske styrkeøvelser. Fant vel raskt ut at det ikke var bar(r)e bar(r)e for meg! Øvde meg heller på balansen.

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Og én ting må sies om treningseventer. De har jaggu meg skjønt det aller viktigste når man deltar på noe som varer mer enn én time- man MÅ servere mat. Det er alfa omega spør du meg. Ikke rart hu frøkna her sa natta kl.22.00 på VIXEN (Blog) Starving Awards. 

Digg acai bowl fra The Juicery!

FullSizeRender.jpg

Bloggevennlig frukt, men også sabla digg da. 

IMG_0062.JPG

Etter Barre og Jumpboard gikk veien videre til The Thief Spa, men dette kjedelige bildet er alt jeg har å vise dere :

IMG_0109.JPG

Grunnet dette:

FullSizeRender.jpg

Men jeg fikk heldigvis med meg det viktigste; maten, treninga og jeg fikk testa ut det digge treningstøyet fra Casall! 

Okei pluss søndag vil jeg si! 

Eventet var sponsa