Blondes have more føn

Å gå til frisøren har for meg vært litt som å dra på blind date. Du veit ikke hvem du møter, du glederuer deg og du tenker: hva fader skal dere prate om i så mange timer?! Men, som regel, ordner det seg alltid!

Denne gangen var det Wan hos EcoCult som var på blinddate med håret mitt, og det gikk så det suste!

Ikke bare fant Wan og jeg (farge)tonen (kanskje ikke så rart når vi kunne mimre tilbake til godmusikken fra 90-tallet og den tida da han var danser på Hyperstate!! Snakk om svettefest!) jeg ble, om jeg får si det sjæl, rimelig blondes have more føn!

FullSizeRender.jpg

Og til og med i selve prosessen med å bli blond, blondere, blondest, sveipa folk til høyre da jeg la ut dette bildet!

FullSizeRender.jpg

Kos da !! På 90-tallet var Wan en kløpper til å danse, nå er han en kløpper på hår. En kløpper til å forvandle Oslo kommunehåret mitt til reneste red carpet-looken! 

IMG_5552.JPG

     

Helloo, fargekongen! Se her a! Lyst på time hos mirakelmannen sjøl? Wan har nå 30% på farging og striping! Og hey-jeg kjører også en liten konkurranse på Instagram, så sjekk ut @stinehar a! 

For å booke time hos mirakelmannen, spør etter Wan når du kontakter Eco Cult!

Eco Cult

Bygdøy Allè 25, 0262 Oslo

Tlf:+47 22 55 07 40

Følg de også på Facebook og Instagram! 

#sponsetbehandling