En smule stolt

Ja, det er vel lov å være det når jeg pryder coveret av KK Sporty som er i salg fra i morra? 😛

IMG_4819.JPG

Selve bladet finner du inni KK som ser slik ut!

IMG_4825.JPG

Passe rart å være på coveret av bladet jeg en gang var prosjektleder. Men veldig hyggelig også! 

 «Farmen»-Stine trives best når hun kan løpe en lang tur klokka fem om morgenen, og kan aldri bli kjæreste med en slappfisk.

Slik lyder ingressen til saken om denne duracellkaninen her! Flinke Siw Teigeland intervjuet meg faktisk på bursdagen min, samme dag som Senkveld-innspillingen, så DET ble en bursdag jeg neppe glemmer med det første!

IMG_4827.JPG

Mange har lurt på bakgrunnshistorien for hvordan jeg havnet oppi dette eventyret. Og slik gikk det til:

 

 Stine vurderte aldri å melde seg på «Farmen». Hun ble headhuntet.

– Jeg tenkte shit, nå har jeg fått meg jobb! Det er helt konge! Så jeg lurte på arbeidstiden og betaling. Men det var rett på Skype og selge meg som deltaker. Jeg tenkte at dette går dårlig, jeg ser ikke ut og kan ikke noe om gård. Jeg er ikke hun unge flørtete, heller ikke den brautende nordlendingen – jeg er bare en sånn osloperson med nasal stemme.Og jaggu ble jeg en Oslo-person med nasal stemme!  

IMG_4826.JPG

Artikkelen i KK handler også litt om min treningsbakgunn...

  – Alt skal prøves! Det begynte med basket, rytmisk sportsgymnastikk og aerobic. Pappa var tennistrener, så jeg hadde en kort karriere som tennisspiller. Jeg tester ut nye ting som rollerblades, kangoo jumping og rockeringkurs – det gir treningsglede i hverdagen.

Til min bakgrunn som TOPP-journalist! 

 Stine levde i en egen verden i flere år i jobben som journalist i ungdomsmagasinet TOPP. Sterkest inntrykk gjorde allikevel møtene med unge jenter til spalten «Tett på». Her fortalte de om mobbing, sykdom, spiseforstyrrelser og andre tøffe livssituasjoner.

– Jeg brant for å sette søkelyset på vanskelige temaer blant ungdom. Nå kunne drømmesaken min vært å følge en dame i 50-årene fra å være sofasliter til å få henne til bli glad av aktivitet! 

IMG_4828.JPG

I tillegg til dette, byr jeg også på litt treningsråd til dere i bladet!!

Stines råd til den utrente

Kom i gang: Ikke gå for en pangstart! Ta det etappevis for å unngå smerter og skader. Vil du begynne å løpe, start med gåturer. Siden kan du jogge, veksle mellom jogging og gåing. Det er skånsomt og motiverende. Etter hvert kan du begynne å løpe litt.

Hold på motivasjonen: Sett opp en plan, og følg den. Øk lengde på jogging/ løping, belastning på vekter, osv. Vær fokusert. Bruk en treningsdagbok, og skriv opp progresjonen fra gang til gang. Skal du ned i vekt, husk at kosten står for 80%, trening 20%. Skaff deg en treningspartner du forplikter deg til.

Ha det gøy! Varier treningen, prøv nye ting. Tør å slå deg løs og drite deg litt ut.

Typiske tabber: Å gå for hardt ut, feil løpeteknikk og feil sko. Få sjekket steg for riktige sko i en spesialbutikk, så unngår du skader.

Stines råd til deg som er godt trent

Varier treningen: Her gjelder det også å prøve noe nytt og slippe deg løs! Vil du bli bedre på løping, trenger du styrketrening for beina, det skal ikke mye til. Ta tåhev mens du pusser tennene, så styrker du leggmuskulaturen.

Og den best rumpetreninga uten vekter? Den gir jeg deg i KK, så løp og kjøp!  

 

IMG_4831.JPG