Slik trener du HELE kroppen effektiv på én time

Takk til alle dere 38 deilige mennesker som var på timen min på Barry`s Bootcamp lørdag formiddag. Som jeg elsker å se at også nye tryner tar seg helt ut, men smiiiler likevel fra øre til øre når de forlater det røde svettekammeret!

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Ja, for hva skjer egentlig der inne?  Hva er det som foregår i denne rødlysbefengte  treningssalen der treneren ikke bare skal være en "trainer" som sådan, men en "entertrainer" som det så fint heter.  

IMG_4953.JPG

 "Hva mener du egentlig med intervaller på mølla og styrke på gulvet?!?" er et spørsmål jeg ofte får når jeg raskt prøver å forklare gangen i én time på Barry's.

IMG_3910.JPG

 

Derfor skal jeg ta dere med på en aldri så liten gjennomgang av en fullkroppsøkt på treningssenteret jeg jobber på. Mens dere peser og puster på mølla eller gulvet, prøver jeg å ha stålkontroll på følgende:

BARRYS FULLKROPP

(Her beskriver jeg en dobbelttime, der halve klassen starter på mølla, halve på gulvet. Etter hver runde, bytter man så plass. )

Første rad starter altså på mølla, mens andre rad på gulvet. Du trenger to vekter, jenter fra 6 kg og oppover, gutter 9 kg og oppover. . Du trenger også én tyngre vekt, jenter fra 10 kg og gutter fra 15 kg. Hver linje er ett minutt.

 

En litt nærmere forklaring får du her!

Og slik kan altså en fullkroppsøkt se ut på Barry's Bootcamp! Jeg kjører bryst, rygg og mage-time hver onsdag 08.30 og core-time hver torsdag 07.15! 

Håper vi sees! 

FullSizeRender.jpg