Miniferien som ga mersmak

Å ta en miniferie sånn midt imellom jul og vinterferien, er nok et av de smarteste valgene jeg har tatt den siste tiden. Det er lite folk på fjellet, ingen kø på veiene (hakke jeg snøring på forøvrig. Har jo verken lappen eller bil😂) og det er lett å kapre mølla på hotellgymmet dagen lang!

Som den rutinerotta jeg er, starta jeg selvsagt dagen med intervaller.

FullSizeRender.jpg

Dagens økt så slik ut: 

6-6-4-4-2

To minutter rolig gange/lett jogg i pausene mellom intervallene. Fart fra 13.5-15 på de to første 6-minuttene, deretter fart 14,5-16 på 4-minuttsintervallene og fart 15-20 på det siste intervallet.

Tok en rolig gåpause på cirka 3 minutter, før jeg plutselig bestemte meg for å avslutte hele sulamitten med 7-minutters stigningfest! Fart mellom 7 og 10. Kjør ett minutt på følgende : 3%, 6%, 9%, 11%, 9%, 6%, 3%. 

Etter en gigafrokost var det på tide å teste langrennskunnskapene mine, som igrunn er ikke-eksisterende. Lenge har jeg hatt lyst til å prøve skøyteski, og grunnet snille snille Ragnhild, @tjohooo78, fikk jeg endelig muligheten! 

IMG_5924.JPG
IMG_5926.JPG
Jeg må ha sett helt natta ut der jeg hoppa rundt på disse plastgreiene, men ifølge disse jentene her, var det helt OK! 

Jeg må ha sett helt natta ut der jeg hoppa rundt på disse plastgreiene, men ifølge disse jentene her, var det helt OK! 

FullSizeRender.jpg

Jentene fra 3 VGS i Sandefjord fikk øye på meg da jeg kåla meg opp en isete bakke med stavene og skiene til alle kanter, og der jeg nærmest trodde at de skulle tilby å hjelpe meg opp bakken, spurte de søte jentene om de kunne ta et bilde med meg! Sjukt hyggelig da! Mutters aleine som jeg var, joina jeg lunsjpausen deres og angra ikke akkurat på det!

FullSizeRender.jpg

Kvikk Lunsj ❤ Enda større pluss i boka? Jentene kunne fortelle meg at de gikk på toppidrettslinja, og drev med alt fra tennis til badminton! Det er visst et sjukt stort badmintonmiljø i Sandefjord, og tenk- her har jeg lunsja med kanskje Norges kommende badmintonstjerner! Takk for en hyggelig dag, jenter! Heia dere! 

Etter to svetteøkter var det på tide å roe ned med a mor! Hu ekke mye glad i hopp og sprett, men å kose seg i vannet er a rutta på!

IMG_5947.JPG
IMG_5937.JPG

Nå er det tilbake til eksosbyen og jobbing! Med en god dose fjelluft innabords blir det null problem! 😛👍 

-S- 

Oppholdet er delvis sponset