En liten pustepause

Ettersom det har gått i ett den siste tida med sene vakter i Dagbladet/Seher.no blanda med grytidlige #jobbepå-økter på Barry's Bootcamp, var det sjukt nødvendig, og sjukt digg, med en pustepause på fjellet et par dager!

FullSizeRender.jpg

Mandag morgen, etter en deilig intervalløkt på mølla ( kjørte 8*2minutter, med 2 minutters joggepause/gåpause mellom hvert intervall. Fart mellom 14,5 og 16. 18-20 på de siste 30 sekundene. Avslutta med 4*30 sekunder med 30 sekunders pause. Fart 20. Blodsmak. Deilig) dro jeg med meg mami og papi til Norefjell Ski&Spa!

IMG_5751.JPG
IMG_5752.JPG

Da vi ankom leiligheten hadde snille Marianne satt fram dette til oss (les: meg?😂)

FullSizeRender.jpg

Noen kjenner meg godt, si! Melkesjokkisen gikk ned på høykant, mens Non Stop-en skal jeg spare til i kveld! 

Startet dagen her selvsagt- på Bøeseter bad og trening! 

FullSizeRender.jpg

Dagens økt: 

3 runder av denne sulamitten:  

 

12 gående utfall (på hvert ben) med 12 kg  

12 strake markløft med 12 kg hantler 

12 knebøy med 16 kg vekt bak på nakken

12 hoppende utfall

12 hip trust med en 20 kg vekt

12 renegade row med 10 kg vekter  

12 skulderpress med 8 kg vekter

10 burpees

Gleder meg allerede til morgendagens økt, en intervallfest med utsikt til skibakken!  

IMG_5737.JPG
FullSizeRender.jpg

Etter en digg morgenøkt, var jeg klar for mitt favorittmåltid over alle måltider, HOTELLFROKOST!!!  Regner med at mange er enige med meg her?  Til og med folk som ikke er noe særlig fan av frokost (jeg veit det er sjuuukt mange av dere, men hvorfor skjønner jeg ikke altså! ) har en viss forkjærlighet til hotellfrokosten. 

Og når hotellet serverer cottage cheese, ja da er jeg solgt!! 

IMG_5760.JPG

Måtte også få i meg litt youghurt med müsli, hasselnøtter og linfrø! Mest fordi det er NAM, men også fordi det er en så sabla bloggvennlig frokost. 

IMG_5758.JPG

Glemte å ta et bilde av meg sjæl som casually drikker litt juice fra stettglass (alle bloggere med respekt for bloggen sin tar sånne bilder tror jeg? ) , og sneik meg derfor til en ekstra porsjon med yoghurt blanda med grøt! En perfekt start på dagen der altså- en frokost full av proteiner, fett og karbohydrater!

( legg merke til eplet og planten plassert i hjørnet av bildet for å skape litt "liv". Pappas forslag. Rå du, papi)  

FullSizeRender.jpg

Etter tre tallerkener skrek mitt nye antrekk, samt beina mine,  etter bakken!  

FullSizeRender.jpg

Starta rolig med ei lita tur i barnebakken!

( Aaaante jo ikke hvor jeg skulle, så tok første og beste heis. Reagerte litt da jeg kom på toppen og Bambi-figurer lyste mot meg fra nederst i bakken...) 

FullSizeRender.jpg

Fikk selfie med han her! 

FullSizeRender.jpg

Vakke så bratt, men jaggu var det vakkert! 

FullSizeRender.jpg

Kom meg etterhvert opp i høyden (etter fem heisturer... serr kjedelig å sitte i heis ass! Kan noen smelle opp DJs i bakken sånn asap? ..) og tenkte at siden yndlingsfargen min er schwart, ja da er det bare å kjøre på med svarte bakker! Gikk så det suuuste, men kjenner at den beinøkta i dag tidlig satt greit  med svarte bakker i 2,5 timer! Au i framside lår!

IMG_5800.JPG

Da jeg kom meg ned fra fjellet uten å DØ, var det rett hit:

FullSizeRender.jpg
IMG_5747.JPG

Helt greit å  roe ned kroppen her etter en økt på gymmen og økt i bakken!

IMG_5748.JPG

Tilbake i leiligheten var det ei lita scrolletur på nettet, og hva dukker opp når jeg henger og slenger på Norefjell sine sider for å sjekke ut restaurantmenyen?

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

 Jadda! Dette MÅ dere bli med på damer!

FullSizeRender.jpg

Programmet?

FullSizeRender.jpg

SOM jeg gleder meg! Nå er det middag på g her, og kjenner jeg meg selv rett, sovner jeg nok veldig snart! Fjelluft altså! Så sjukt bra sovemedisin! Blogges i morra da! Da byr jeg på en snasen intervalløkt!

FullSizeRender.jpg

Oppholdet er delvis sponset