Og vinneren er...

Et nytt treningsantrekk gjør ufattelig mye med motivasjonen min til å trene, og det håper jeg at du som vinner dette antrekket også kommer til å kjenne på! 

FullSizeRender.jpg

Det var neimen ikke en lett oppgave å trekke kun én vinner, da jeg har sjukt lyst til å dele ut antrekk til flere av dere!

Jeg kan med hånda på hjertet si at jeg kommer til å blogge mer om det mange av dere ønsker- løpeøktene mine, kostholdet mitt (og hvordan jeg klarer å unngå dårlig samvittighet til tross for at sjokoladeinntaket mitt er rimelig høyt, hehe) samt økter med egen vekt! Men den som vinner denne gangen er...

FullSizeRender.jpg

Kjøra på ass! Takk for morsom og bra kommentar, Natasha! Jeg lover å poste flere videoer på Instagram!!  

Send meg en mail på stinehartmann@gmail.com så kommer det et nytt og fresht antrekk til deg veldig snart!

 #jobbepå