Vinn sporty outfit!

Vi skriver snart februar, og legger en måned med nyttårsforsetter bak oss. Forhåpentligvis har mange av oss skjønt at forsetter og lovnader til oss selv heller må bli en del av livsstilen vår, og ikke en kortvarig greie slik mange nyttårsforsetter har en tendens til å bli! Selv hadde jeg få (...vel, okei da. Ingen) nyttårsforsetter. Om jeg skulle fjernet sjokolade fra livet mitt hadde nok livskvaliteten min sunket betraktelig. Og DET ser jeg ingen grunn til. 

FullSizeRender.jpg

Jeg kommer til å fortsette i de samme baner som før- trene så mye jeg føler for og spise det jeg har lyst på! 

Mulig det ikke er et forsett, mer et ønske, men jeg håper at jeg i 2017 kan fortsette å bidra til å motivere andre mennesker til å hoppe opp av sofaen/senga for å trimme litt! Og skulle du slite med motivasjonen til å slenge på deg den sedvanlige treningstighsten i disse dager- et nytt, fresht antrekk kan muligens fikse på det, eller hva?

FullSizeRender.jpg

Nå kan du vinne dette kule antrekket fra Saint Tropez! Det eneste du trenger å gjøre, er å legge igjen en kommentar om hva du ønsker at jeg skal skrive om fremover! Enkelt, eller hva? Jeg trekker en vinner på mandag!

Ha en deilig helg a! 

#sponset