The Escape Games

Lyst å finne på noe nytt i helgen som ikke innebærer shopping, cafébesøk, sløving eller trening? Ja, hva med å ta en liten pause fra rutinehelgene? Trimme hjernen litt?

I går hadde jeg én time å slå i hjel. Og der jeg ellers ville brukt den på å henge på mobilen, spurte kompisen min meg om jeg var gira på å teste ut The Escape Games! 

IMG_5289.JPG

Som spontan duracellkanin og endorfinelsker var jeg ikke vond å be, til tross for at jeg ikke ante hva det gikk ut på.

Vi var kun to stykker, men man kan være opp til åtte personer i ett rom. 

Så, hva går det ut på? Laget ditt blir låst inne i et rom, og her skal man finne skjulte ledetråder, løse gåter og avdekke mysterier for å slippe ut! Laget har 60 min til å komme seg ut! Så for alle dere som lurte på hva jeg drev med på Snapchat i går, this was it!

Dessverre naila vi ikke oppgaven (var det sulten, rastløsheten vår eller bare det faktumet at vi ikke var smarte nok?😛), men fy fader så gøy det var! Enten om du er to eller åtte personer, dæven som man må bruke hjernen! Perfekt sted å ta med vennegjengen, utdrikningslaget eller jobben på! 

Som det konkurransemenneske jeg er, skal definitivt tilbake og DA er det GAME ON! For dette spillet skal jeg klare!!! 

Sjekk ut mer om Escape Room her: 

 http://www.escapegames.no/no/

 

 #sponset