Kickstart våren med KK Treningscamp!

De to siste årene har april/mai vært synonymt med KK Treningscamp. En ubeskrivelig deilig uke i sol og varme med treningsglade (og sultne!) folk som koser seg fra morgen til kveld, enten de trener èn gang om dagen eller syv. Jepp, her handler det ikke om å sette rekorder i antall økter, men å finne treningsgleden og trene det DU har lyst til! (Selv om jeg sikkert kommer til å presse deg til å prøve ut noe du ikke har trent før! Å utfordre seg selv er viktig vettu!)

Men hør nå. Ta og sett av den 30.april-7.mai til deg selv a? Så kommer du hjem FULL AV ENERGI og har allerede fått denne gyldne brunfargen som kommer til å se så fin ut til 17.mai! Eller så tar du med hele venninnegjengen for tidenes venninneferie! 

IMG_0080.JPG
IMG_0060.JPG
IMG_0082.JPG
IMG_0120.JPG
FullSizeRender.jpg

Hva vi trener? Alt fra foamrolling, bootcamp, slyngetrening, bungee, corebar, core, dance surprise, løping, restutusjonstrening, sklimattetrening, sprettrumpe med strikk, step og styrke, tabata, yoga, yin yoga og zumba. 

Litt av en godispakke, eller hva?

SÅ, la oss se på hvor vi skal bo da! Mythos Beach Resort som ligger i Afandou!

Greit dette da!

Og i år er vi et knallteam som skal få DEG til å #jobbepå! 

Anniken Karlsrud, Monica Gulbransen, Rune Solheim, Marius Monroe Baklid, Daniel Gjerde og Anne Marie Luzio og meg selv!

Om du nå sitter og tenker at nei, dette passer ikke meg som ikke hatt trent før, legg bort den tanken! Her tilpasser vi ALLE øktene og du behøver heller ikke trene hver dag! Det er DIN ferie og du skal få gjøre akkurat det du vil! Det eneste vi ønsker, er at du skal finne treningsgleden, lysten til å bevege deg, enten om det er på en zumbatime, løpeøkt, yoga, step&styrke, corebar eller bootcamp! OG du kan faktisk reise HELT ALENE for her blir du så godt kjent med resten av oss. Det kan jeg garantere deg! Vennegjenger har oppstått på campen før, og jeg blir overrasket om det ikke gjør det i år også! Så du, ta og book denne gavepakken til deg selv nå med en gang! Så skal jeg love deg en endorfinuke du neppe vil glemme med det første! Sjekk ut mer om KK Treningscamp her!

IMG_0027.JPG