Intervalløkten du bare MÅ teste!

Etter X antall måneder på farta, er det deilig å komme i gang med treningen igjen! Spesielt den som går unna på null komma niks og som ikke krever stort. Ja, så har jeg reist land og strand og gått bananas på snapchat, men i bunn og grunn er det ANDRE jeg har trent!  I går fikk jeg derimot samla litt kilometer i beina selv. Først ved å teste løypa til Sommernattsløpet!

Løpet som kickstarter sommerferien for mange (lørdag 18.juni) og som blir den perfekte avslutningen på en junikveld i Oslo spør du meg!  (Jepp, startskuddet går nemlig kl.22.00 fra Fiskehallen)

Hele veien løper vi langs havnepromenaden, og nyter utsikten til Oslofjorden!

Og det beste? Du velger selv om du vil gå, gogge, jogge eller danse deg gjennom den 5 km lange løypa! JEG hadde jo satt umåtelig stor pris på om du er keen på å gogge med mitt lag, #jobbepå! Men som sagt, alt er opp til deg! Og vi skal selvsagt feire oppsparte kilometer med en fest på denne båten:

#innafor ass! Her blir det burger, noe å drikke på og DJ som holder det hele i gang mens vi seiler rundt  i Oslofjorden i en times tid!!! 

#innafor ass! Her blir det burger, noe å drikke på og DJ som holder det hele i gang mens vi seiler rundt  i Oslofjorden i en times tid!!! 

OM jeg gleder meg eller!!!  Gårsdagens testrunde av Sommernattsløpet ble etterfulgt av en kjapp intervalløkt som jeg testet for aller første gang. Hard og god!

Oppvarming: Gå, gogg eller jogg i cirka 10-15 minutter. 

Hoveddel: 3*3. Her skal du holde en HØY fart....

(80-90% av makspuls. Dvs om du tenker deg en skala fra 1-10 og 1-3 er et tempo som gjør at du klarer å instagramme/snappe samtidig, skal du her snuse på en åtter! Null tid til snapping og instagramming! Kun fokus på å JOBBEPÅ)

...i tre minutter, før du tar en aktiv pause (holder kroppen i gang ved å gå/småjogge) på tre minutter. Gjenta dette tre ganger. 

Nedtrapping: Bruk 10 minutter på å gå/smågogge på slutten.

Last ned appen Seconds om du synes det er vanskelig å telle tida og mangler pulsklokke! Genial app når du løper intervaller!

Hvordan du føler deg etterpå? En smule sjakk matt, men rimelig klar for HELG! God økt!