#helgensomvarer

Energihelgen på Norefjell er over, og jeg sitter igjen med utrolig mange gode treningsminner, en mobil som skriker etter mer lagringsplass, sports-bh skille herfra og til sommeren 2020 og endorfinpåfyll som varer en gooood stund fremover!

image.jpg

Med knallteamet Yngvar Andersen, Rune Solheim, Helene Høimyr og Monica Gulbrandsen har jeg #jobbapå fra morgen til kveld for å sørge for at deltakerne fikk tidenes start på juni og en innledning på sommeren 2016 som jeg håper de kommer til å ta med seg videre. Fredag ettermiddag grublet vi lenge på en # som skulle matche helgen vår, og etter et par kopper kaffe kom den: #helgensomvarer. Vi ønsker å skape treningsminner som varer lenger enn kun en enkelt treningsøkt. En helg som gir deg både treningsinspirasjon og motivasjon til å fortsette treningen hjemme, på gymmen, i ferien din osv. En helg der øktene du var med på blir som en minnebok som du tar fram titt og ofte ( gjerne ofte!) for å minnes hvor bra du hadde det! En 45/15-intervalløkt med Rune, en slow running for å kickstarte dagen med Yngvar og resten av  treningsteamet, en heftig bootcamp med Monica og super mobilitetstrening med Helene som vi bør, og kan, bruke hver eneste dag! Lyst å være med til høsten sier du? Følg Treningsweekend på Facebook for oppdatering, og huk av 21-23.oktober i kalenderen a! Håper vi sees! 

Klikk på bildene for å se flere treningsglis fra helga!