Årets stylista ble...

...meg og de 9 andre jentene som var samla i går kveld i anledning Årets Stylista! Om vi snakker style på dansegølvet i alle fall! Jeg husker dessverre ikke hvem som vant Årets Stylista, men smaksløkene mine og snapchatten min (stinita),  husker at de serverte sykt mye digg mat! Små kanapeer, papadum og favoritten, grønnkålchips med x kg salt og olje! Nam! 

Vi var et knippe treningsbloggere og Instagrammere som først møttes på The Thief for litt oppvartning! Etter intervallfest på mølla og fuktighet 100 i lufta, var det rimelig ålreit å få på seg litt sminke denne kvelden! 

Sjekk så fine vi ble! Vanligvis er 70% av oss ikledd treningstights og zeroh make-up året rundt, så kanskje ikke så rart at div. minnekort viste KORT FULLT i går. Har jo så mange bilder av meg selv at jeg slipper å ta mer selfies i år! 

Sjekk så fine vi ble! Vanligvis er 70% av oss ikledd treningstights og zeroh make-up året rundt, så kanskje ikke så rart at div. minnekort viste KORT FULLT i går. Har jo så mange bilder av meg selv at jeg slipper å ta mer selfies i år! 

MAT var i fokus i går, kanskje ikke så rart når du samler treningsfolket til et event....

Her illustrerer Marte (Sprekfisene.no) hvordan man pent spiser kanapeer ( kanapee?? Finnes det i entall? Man spiser jo typ 700 for å bli mett. Kan umulig omtales i entall...)

Her illustrerer Marte (Sprekfisene.no) hvordan man pent spiser kanapeer ( kanapee?? Finnes det i entall? Man spiser jo typ 700 for å bli mett. Kan umulig omtales i entall...)

Og slik spiser man kanapeer som en treningsblogger. MÅ. HA. MAT.

Og slik spiser man kanapeer som en treningsblogger. MÅ. HA. MAT.

Men det beste med gårsdagen, var helt klart å se alle disse fine jentene igjen! Vi er flinke på likes på Instagram, men å se hverandre face to face skjer alt for sjeldent! Da må man benytte anledningen til å ta x antall bilder og le SJUKT masse slik at alle bare: "Å, kan du sende det til meg så jeg kan legge det på Instagram rundt 21.00 som er prime time for likes på sosiale medier???"

@catrinecollins , aka Katten og jeg er så lite vant med å pose på bilder. Trenger hjelp asap.

@catrinecollins , aka Katten og jeg er så lite vant med å pose på bilder. Trenger hjelp asap.

Hei bloggen. Her sitter vi da! Kom til festen før tida. Typisk treningsbloggere det vettu. Tidlig ute! Jobbe på! 

Hei bloggen. Her sitter vi da! Kom til festen før tida. Typisk treningsbloggere det vettu. Tidlig ute! Jobbe på! 

MÆHHØØ!  Jeg og @camillalor lærer alle å le med HELE munnen! Slik får man de beste bildene! Vedder på at Stock Photos ringer oss etter å ha sett denne bloggposten...(Tag: girls having fun, laughing, summer, party, Oslo)  

MÆHHØØ!  Jeg og @camillalor lærer alle å le med HELE munnen! Slik får man de beste bildene! Vedder på at Stock Photos ringer oss etter å ha sett denne bloggposten...(Tag: girls having fun, laughing, summer, party, Oslo)  

Dama som er rutta på dette gamet! @marenerdvik! Girl knows how to pose!!!

Dama som er rutta på dette gamet! @marenerdvik! Girl knows how to pose!!!

Gjengen som vant årets stylistas spør du meg! Marte fra Sprekfisene, Pia Seeberg, kråka selv, Maren Erdvik, Catrine Collins og Camilla Lorentzen! You rock! Gleder meg til mer sprell (les mat og kneGØY) med dere fremover! 

Eventet ble sponset av Zeroh Norge