Trening med Kettlebell

Hvorfor trene inne på et svett styrkerom når man kan trene uten til lyden av fugler (eller musikk!) og med D-vitamin i fleisen? Finn deg en liten flekk med gress eller grus, og ta med deg en Kettlebell eller en tyngre sten for eksempel!

image.jpg

Selv brukte jeg min 12 kg Kettlebell, og hadde med 8 kg i tilfelle musefelle det ble litt i det tyngste laget! Jeg har virkelig fått sansen opp for hjemmetrening den siste tiden, spesielt nå som jeg bor hjemme hos mor og far og gymmen er litt lengre unna enn før😛 Dessuten, trening med Kettlebells er så sjukt effektivt og trener hele kroppen! Du trener både styrke og utholdenhet samtidig, og det finnes et hav av øvelser man kan leke seg med!

Dagens økt? 

image.jpg

Tre deilige runder med disse gjør susen! Spesielt når hver runde avsluttes med mountain climbers i 45 sekunder etterfulgt av burpees i 45 sekunder! 

Mangler du en Kettlebell, ta som sagt en tyngre sten eller en annen tung gjenstand! JOBBEPÅ nå! God økt!