Rosa sløyfe-løpet. Bli med å løpe for en god sak!

I oktober arrangeres et løp jeg synes du virkelig bør være med på. Både for din egen del, men også for andres del. Du har kanskje en mor, en søster, en tante en bestevenninne eller en kollega som har eller har hatt brystkreft, eller du har vært gjennom det selv.

Brystkreft er den vanligste kreftformen hos kvinner med hver 12. kvinne som rammes, og i oktober kan du være med å løpe for å gi penger til brystkreftforskning.

Søndag den 16.oktober skal jeg løpe Akerselva motstrøms (7km) for å støtte Rosa sløyfe-aksjonen. Jeg skal løpe for alle som har blitt rammet av brystkreft, inkludert mamma. Mamma er ingen løper selv, men å gå, det blir hun gjerne med på! 

Så enten om du går, gogger, jogger eller løper langs elva denne søndagen, bli med meg og støtte en god sak! 

Meld deg på her, og følg Rosa sløyfe-løpet på Instagram og Facebook!

FullSizeRender (17).jpg