One for the memory book

Gårsdagen var virkelig et sammensurium av alt det jeg anser som spenstig krydder i livet mitt! Lørdagen pangstarta med en deilig løpetur på Bygdøy i rolig tempo...Med 10 bakkedrag på 150 meter helt på tampen! Deilig måte å avslutte en joggetur på!

image.jpg

Passe høy på endorfiner, gogget jeg hjem og selv om jeg har lagt merke til denne veggpryden en million før, var det i går det virkelig slo meg. 

image.jpg

Å jobbe med hobbyen min er noe jeg verdsetter så høyt! Jeg er så glad for at jeg får muligheten til å glede andre mennesker med det som gir meg så mye glede i hverdagen: fysisk aktivitet! Fra treningscamper til byløp- endorfinsmilet fra svette tryner slår aldri feil!! 

Min allsidige hverdag består også av å skape liv og røre, noe jeg definitivt gjorde i går med kule Marita.  Vi ble godt lagt merke til der vi farta rundt Arkaden shoppingsenter iført rosa babe wigs og tyllskjørt. 

image.jpg

Dagens siste, men også viktigste energitopp?  Sommernattsløpet! Med 314 andre sprekinger løp jeg inn i sommernatta på et tidspunkt der jeg vanligvis har lukket øynene mine for lengst! 

Speaker Thomas Stordalen og undertegnede    var på plass tidlig for å rigge opp til løpet!

image.jpg

Fine Kari på team #jobbepå som hadde pønta seg med krans for anledningen! 

image.jpg

To stk amerikanske turister som plutselig fant ut at de skulle bruke Oslo-natta si på en sprek måte! Well done!!!

image.jpg

Heia team #jobbepå!!!! Dere rocka!!!! 

image.jpg

Woho! Kari og jeg seiler inn i mål! Tida? Det er ikke så viktig! Viktigere med passio for running enn å perse!  

image.jpg

Heia Rolf! Vår eldste deltager!! 78 år og sprek som ei kule!!! 

image.jpg

Fornøyde arrangører! 

image.jpg

Rimelig åkei å avslutte båtfesten med et storband som blant annet spilte Justin Bieber-låter! 

image.jpg

Takk for i år! Håper du blir med meg å løpe inn i sommernatta neste år! Bedre start på sommeren finnes vel knapt:) 

 

image.jpg