Morgenstund har svette i munn!

OM jeg koste meg forleden dag på Barrys Bootcamp? Det kan du si! For de som følger meg på snapchat (stinita), så vel at energinivået mitt snuste på en (høy)pulstopp hele tirsdagsmorgen, da jeg deltok på en real rumpeøkt på Barrys med Bjørn Borg! ( Gjør serr vondt å sykle i dag. Kjører ståfest hele veien fra byen til Ullern! Ser passe kårni ut, men har du først blitt "rævkjørt" av Elisabeth så kjenner du at den rumpa sitter der den skal! )

En million bilder sier alltid mer enn tusen ord ( og en liter svette...) , så nå har jeg samla et par actionfylte bilder som ble tatt på eventet for at dere skal få et nærmere innblikk i hvordan jeg svetta rævva  av meg i 08.00-draget på tirsdag! Bildene er tatt av @girlscrushno, kul Instagramkonto du bør følge! 

Så klar atte hjelp!

Så klar atte hjelp!

Se, så glade man kan bli av å bli rævkjørt på morran!  

Se, så glade man kan bli av å bli rævkjørt på morran!  

Ble liksom ikke svett nok, så måtte kjøre på med litt ekstra væske!....

Ble liksom ikke svett nok, så måtte kjøre på med litt ekstra væske!....

Neida! Spruta bare litt ekstra vann på meg sjæl for fotografen! Greit å by på seg selv liksom! Gjør liksom ikke nok av det fra før av..

Neida! Spruta bare litt ekstra vann på meg sjæl for fotografen! Greit å by på seg selv liksom! Gjør liksom ikke nok av det fra før av..

Piapiapiapia som hun kaller seg på snap og jeg var rimelig klare for rumpefest!

Piapiapiapia som hun kaller seg på snap og jeg var rimelig klare for rumpefest!

Alexandra Joner var også der for å trene rassen!

Alexandra Joner var også der for å trene rassen!

Dere MÅ sjekk ute den nye singelen hennes! Bottoms up! 

Passe digg låt å trene rumpe til! Og jaggu har hun ikke fått med seg han der MOHOMBI ! Hoho! Bumpy ride vettu? Lukter sommerhit! 

Møtte også på denne spreke snella! Marna aka Komikerfrue! 
 

Smoothie til Pop Up DJ??!! Det kan vi like!  

Smoothie til Pop Up DJ??!! Det kan vi like!  

Økten var en real Fangene-på-fortet fest som jeg liker å kalle det! Ingen pauser, jobbepå!

4 ganger på gølvet, 4 ganger på mølla. Alt fra knebøy med spensthopp til 15 sekunders intervaller med stigning 15 på mølla, til utfall med tunge vekter og pyramideintervaller! 

I guess you had to be there!!!  #møkkagøy 

Og hey, selv om flere er tilhengere av å trene alene, må jeg bare få skryte noe enormt av slik gruppetrening. Den dynamikken som oppstår når alle tar seg ut samtidig er til å ta og føle (les LUKTE! Dæven som vi svetta!!!) på!   Eventet var sponset av Mildh Press og Bjørn Borg