Løpe med meg?

For meg har løping alltid handlet om lidenskap. Helt siden jeg startet å løpe mye som 19-åring, har jeg verdsatt endorfinene framfor persetidene. Runners high framfor runners knee!

Og DET er noe jeg ønsker å skape hos andre også! Og hey, hvem sier at du trenger å løpe fort? Mitt favorittuttrykk "gogging" har blitt et begrep jeg bruker mye og ofte. Hvorfor? Fordi jeg ønsker å få så mange så mulig til å like å bevege seg! Enten om du går, danser, gogger eller jogger! Å være i bevegelse er DRITDIGG! 

Sommerferien snuser de fleste i nakken, men før du fyker avgårde til Granca, til hytta eller legger ut på en biltur med familien eller venner, hva med å starte ferien på en litt annerledes måte?  

Hva med å knyte på deg joggeskoene en sommerkveld og bli med meg å løpe inn i sommernatten i Oslo by? Og det beste? Selvsagt skal vi avslutte det hele med et after party! 

Siden det er global running day i dag, er jeg så snill at jeg deler ut 4 plasser til Sommernattsløpet! 

De fire som jeg trekker ut,  er med på laget mitt  #jobbepå. Her er fokuset på å ha det GØY mens vi gogger inn i sommernatten!

TRYKK HER for å vinne en plass på Team #jobbepå. Her er de andre lagene du kan vinne en plass på : 

Løpet starter kl 22.00, vi møtes klokken 20.00. Her vil jeg gå gjennom litt goggeteknikk, vi slarver, koser oss og det blir også enkel bevertning som det så fint heter! Dere vil få utdelt startnummer av meg, og i løpet løper/gogger vi sammen som en gruppe og koser oss gløgg! For husk, det er viktigere med passion for running enn å perse hele tida! Eller hva? :)

Jeg gleder meg masse!

Og trenger du litt musikkinspirasjon? Here you go!