Jeg må bare trene litt først...

Siden jeg ble bitt av treningsbasillen for tre/fire år siden, har jeg ofte prøvd å påvirke de rundt meg til å være i fysisk aktivitet i alle fall én gang i uka. Et mål jeg trodde var gjennomførbart, men som viste seg å være vanskeligere enn jeg trodde. Handlet det om motivasjonen deres? Tidsbruken? Tidligere skader? Eller rett og slett bare latskap? En god miks vil jeg si, men mange kom med den samme grunnen da jeg prøvde å dra dem med på en treningsøkt...

" Jeg lover å komme snart assa, JEG MÅ BARE TRENE LITT FØRST"

Du skal gjøre det du, ja. Trene litt. FØR treningen med meg. Hvor skal du gjøre det da? På stuegeulvet hjemme? Mølla på Sats? Bruke et par måneder på å KOMME I GANG før du dukker opp på timene mine?

Foto: @cfotocamilla

Foto: @cfotocamilla

Jeg skjønner at jeg kan virke avskrekkende på snap(stinita) og Instagram (@stinehar) til tider. (Følg meg om du ønsker energi fra morra til kveld!) Ja, at det blir "litt mye". Men hør her. Det eneste JEG vil, (i sånn mentaltrener-caps lock-språk), er at DU skal ta ting i DITT tempo. ( Her er mentaltreneren igjen!)  Uansett om det handler om å løpe på mølla, jogge, gogge(gå+jogge) eller gå. Så lenge jeg ser at du gir 100% og at svetteperlene dine kommer sakte, men sikkert fram, ja, så er jeg MER enn fornøyd! OKEY??

Så du som skal TRENE LITT før du kommer på timene mine på Barrys, hvorfor ikke trene på Barrys? Og bare ta ting i DITT tempo? Ta vektene du føler deg komfortabel med, og kanskje neste gang du er der, ja da klarer du å pushe deg selv til å legge på? Så, har vi en avtale da, eller?

Jeg kjører time på Barry' Bootcamp Oslo hver onsdag kl. 06.00 og torsdager 07.15!

Så, hva venter du på? "Trene litt først" kan du gjøre SAMMEN med meg!

FOTO: @cfotocamilla

FOTO: @cfotocamilla