Dagens WOD

...eller wod(ka) som jeg pleier å si, gir deg røde kinn og svetteflekker så det holder! (Så dropp den lysegrå t-skjorta om du er keen på å teste denne WOD-en og har planer om å ta et par selfies etterpå! Eller, kjør på og se hvor mange millimeter av t-skjorta di som fortsatt er tørr!) Jeg testa økta med @svines93 dagen før nyttårsaften, og gutten ble så kjørt at han var sikker på at han kom til å kjenne det i forhuden! Snakk om å ha jobbapå så det holder! 

FullSizeRender.jpg

Keen på å starte året med noen edle svettedråper? Bli med på moroa a!

DIRTY 30

30 box jumps

FullSizeRender.jpg

30 KB swings

IMG_4522.JPG
IMG_4524.JPG

30 skulderpress med stang  

IMG_4533.JPG

 30 push ups

FullSizeRender.jpg

30 renegade row ( Finn et sett med vekter som du klarer å trekke opp mot brystet ditt mens du står i en høy planke. Husk å holde rumpa så lav som mulig, og ikke vai med hoftene fra side til side! Stram i magen din!!)

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

30 burpees  

FullSizeRender.jpg

Ta en pause på cirka 2 minutter, og gjenta hele runden! To ganger av dette, og du er dau og ferdigtrimma! 

IMG_4511.JPG

Og alle de postene om nyttårsforsetter og sånt? Det får du ikke av meg gitt! Jaggu er det et nytt år, men de "nye mulighetene" de var der i 2016 også. Hver dag er en ny mulighet som enhver coach/mentaltrener ville sagt. 

Her handler det bare om å #jobbepå som før, og på bloggen fremover skal jeg fortsette å servere deg treningsøktene mine og litt om hva jeg døtter i meg (forutenom sjokolade da😛) 

-S-