Slik var Farmen-oppholdet...

...og SÅ mye sjokolade spiser jeg i løpet av en uke... 😛

Det skal jeg gi deg svar på  i denne bloggposten som oppsummerer dette merkelige året som virkelig har flydd avgårde!  Jeg satt og regna på det her om dagen og fant ut jeg har tilbragt halve 2016 på farta. Seks måneder som har gått bort til løping i fjellene i Spania, utallige treningstimer med verdens beste treningskompis og sjokoholiker Sølve, vulkansurfing i Nicaragua, push ups-konkurranse med grensevaktene mellom Guetemala og Nicaragua ( jeg vant!!) utallige forsøk på å få mine romkompiser på hostellet i Mexico til å trene på morran ( funka SJUKT dårlig😂skjønner ikke det ass! Hvor er disse treningsfolka som backpacker a? Traff ikke på så mange gitt!) rockeringkurs(!) på tidenes kuleste hostel i Holbox, Mexico og x antall taxisjåfører i Mellom-Amerika som har lært seg én viktig, norsk frase de BØR kunne dersom et Norges-besøk står på planen deres for det kommende året: JOBBE PÅ! Dæven, savner denne turen altså:

IMG_2290.JPG
IMG_2294.JPG
IMG_2646.JPG
IMG_2640.JPG
IMG_2268.JPG
IMG_2270.JPG

Og treningsturene med sjoko- og treningsvenn Sølve da!! 

 

IMG_1626.JPG

 

IMG_1887.PNG
IMG_1865.JPG

Så var det dette gårdsoppholdet da! 

Og alle de rare tingene dere lurer på😛 

 

IMG_1033.JPG

Favoritt fra Farmen? 

- Jeg digger mange, så det blir så vanskelig å si gitt! Digga kuene og hestene sjukt mye. Elsket å melke, og når jeg først kom meg på hesten, var det helt sinnsykt gøy å ri!

Favoritttreningsøvelse? 

- Jobber mye med kjevemuskulaturen når jeg tygger/smatter/kaster i meg sjokolade...Ellers  er jeg glad i hip thrust som dere ser på bildet😂

FullSizeRender.jpg

 Hvor mye sjokolade spiser du?

- Det O store spørsmålet! Etter Farmen har jeg gått all in, og det har vært noe hver dag. Dette må jeg derimot begrense fremover, da både tenna og kvisene i ansiktet lider av sjokoinntaket mitt. 

Og ja, jeg klarer fint å døtte i meg en 200 g sjokkis alene. Alle spør meg om favoritten, og det er nesten vondt å velge siden det er så mange jeg er så sjuuukt glad i, men denne jula har 70% med kokos gått ned på høykant et par ganger! Også veldig glad i firkløver for tida ( føles litt sunn ut siden den har nøtter i seg😂) og jeg har alltid elska vanlig melkesjokolade!  

Av annet godteri elsker jeg smågodt! Favorittene er: rosa puter, peace-tegn, røde lepper, kritt, flaggermusene, karamellfudge og krokodiller! Men da MÅ jeg blande orange og sorte krokodiller samtidig, ellers er det ikke noe digg!

Om jeg trodde jeg skulle vinne Farmen? 

-Ja, helt til hvor vanskelig jeg skjønte det var å bruke rokken, samt å smi! Krise i blokka om jeg hadde havna i finaleuka og skulle skilte meg smi-skillsa mine. For de er ikke-eksisterende , og det var rimelig greit at jeg slapp å drite meg ut på norsk TV! 

Trener du hver dag? 

- Jeg trener ikke alltid i helgene, men går turer da! Jeg er nok en rastløs sjel, og treningen er en del av hverdagen og rutinene mine rett og slett. Det gir meg energi og jeg blir så utrolig glad av å trene! DERFOR trener jeg! 

Hvilket apparat bruker du når du trener? 

- Jeg liker best å trene med løse vekter. Liker øvelser som knebøy, markløft, hip thrust og skulderpress. 

Hvordan var det å være med på Farmen? 

- Helt surrealistisk, utfordrende, gøy og litt som en lang psykologtime til tider!  Og det er ganske så utrolig hvor god kjent man blir uten sosiale medier til stede😛😂👌

 

 Dette spørsmålet ass 😂

FullSizeRender.jpg

- Vi fikk litt sjokkis, så jeg savna familien min aller mest! 

 

FullSizeRender.jpg

- Haha!! Dævver. Nei, trokke det ass! Ekke så gira på det konseptet. Hakke sett på Pærra siden Petter Pilgaard-sesongen. 

 

FullSizeRender.jpg

-Nope, den tok er fra oss da vi dro inn. VELDIG rart de første dagene. Du går hele tiden og kjenner etter den i lomma di, eller tenker du har lagt den fra deg et sted! Men når tida går fylles dagene av fysisk arbeid og du glemmer den. Det var så rart! Jeg som er så sjukt mye på mobilen min! Og jeg savna den heller ikke...Da jeg skulle skru på mobilen for første gang etter 10 laaaaaange uker på gården hadde jeg til og med glemt koden😂 Også koden på Visa-kortet mitt!! Det rareste var nok å ringe noen for første gang. Klokka var 22.00 på kvelden og jeg husker at jeg ringte mamma. Det var så fint å høre stemmen hennes! Herregud. Vi prata ikke så mye, jeg ville bare høre at pappa var hjemme og ikke på sykehuset. Etter det ringte jeg en venninne og en kompis og var heeelt desorientert. Dessuten var det så mye å prate om. Så mange uker å ta igjen liksom. Fy flate. 10 uker uten mob. Billige regninger da.

Hva var det beste med Farmen? 

- Å våkne opp til lyden av kuer som rauter, frisk luft, postkortutsikt hver dag og alle de ulike dyra vi ble kjent med! For ikke å glemme alt jeg har lært meg. Kjøre hest, lage brunost, melke, bygge hus, lage maling- ja bare det å leve i 1916! Fyttikatta for en opplevelse! 

 

IMG_3028.JPG

Hvem ble du mest kjent med utenom Oddvar?

 - Man blir kjent med folk på ulike måter, så det er vanskelig å svare på.  Ble veldig godt kjent med Sophie og Burhan.

Hvor lang tid tar en tvekamp? 

-Syyyyyky lang tid føltes det ut som! Typ en time eller mer! Vi er på Tinget to ganger, en gang for å prate med Gaute, den andre gangen da kampen er i gang. Mye rigging, mye ting vi må ta på  nytt og mange spørsmål fra Gaute som aldri kommer på TV.

Selve finalen tok MANGE timer og vi var ferdig midt på svarte natta. Klokka var vel nærmere 04.30 da vi var ferdige...

Hvor mye har du brukt #jobbepå i år? 

- En del ganger😂Og flere blir det! 

Hva fikk deg til å melde deg på Farmen? 

-Jeg meldte meg ikke på, fikk en forespørsel om jeg ønsket å være med og var så på en skype-audition.

Hvem er han som er med på treningsturene dine? 

- Han heter Sølve og er superkul! 

Spiser du sunt? 

- Delvis,  selv om mamma mener noe annet! Spiser mye kylling, søtpotet, cottage cheese, grønnsaker, speltlomper, sushi, tyrkisk mat osv!  Elsker hummus! 

Er du treningsinstruktør? 

- Ja, på  Barrys Bootcamp i Oslo! Kom på timene mine! Heter Stine H på timeplanen.

Når begynte du å trene for fullt? 

- Jeg har alltid trent litt her og der, men tok vel av for cirka to-tre år siden!

Når skal du være med i stallen? 

-Anytime! Inviter meg! 

Tips til mageøvelser? 

- Ja, her!!

Treningsprogram som forbrenner fett? 

- Gir ikke ut det, men å trene tung styrke hjelper på! 

Blir du gjenkjent av mange på gata? 

- En del, ja! Superhyggelig det altså! Setter bare pris på at folk kommer bort!