La meg hjelpe

Åtte år er gått siden pappa fikk diagnosen kreft. Det året var jeg sikker på at han hadde kort tid igjen. Jeg var sikker på at jeg kom til å miste pappaen min før jeg fylte 25. Som enebarn syntes jeg det var vanskelig å snakke om pappas kreftdiagnose til vennene mine. Jeg følte jeg kjedet dem og prøvde å distansere meg fra det faktumet at pappa var syk. Likevel skjønte jeg at jeg måtte åpne meg på et tidspunkt. Å be om hjelp fra venner satt langt inne, men jeg har til slutt innsett at min åpenhet rundt pappas sykdom har også gjort meg sterkere, og jeg tør å prate om det til venner. 

Nå som jula snart er her, og jeg har vært fullstendig rådvill når det gjelder gave til pappa, har jeg funnet på en alternativ løsning i år. Jeg skal gi pappa et par førjulsgaver som jeg vet gleder han mer enn bare en ny skjorte fra Dressmann. 

FullSizeRender.jpg

http://lameghjelpe.no kan man nemlig sende gavekort i form av tjenester.  Du kan feks tilby noen å fikse middagen, gå tur med bikkja, hjelpe til med juleforberedelser eller noe helt annet. Selv små ting er til stor hjelp!

IMG_3816.JPG

Det er Kreftforeningen som står bak disse gavekortene som har som hensikt å gjøre det enklere for folk å tilby konkret hjelp til noen de kjenner som er rammet av kreft. Tilbudet er gratis, og på nettsiden får man mulighet til å bestille kort rett hjem til seg selv eller til noen som trenger det, enten i posten eller digitalt.

IMG_3815.JPG
IMG_3824.JPG