Tvekamp&kjendisgalla

Gårsdagen går inn i minneboka som en av de bedre søndagene på lenge! Til tross for at formen er skranten, beit jeg tenna sammen  og karra meg til kjendisgallaen der alskens alfabet-kjendiser dukket opp! Selv er jeg megafan av Herman Flesvig, som jeg håper klatrer på dette kjendisalfabetet snart!

 

IMG_2199.PNG

Jeg dro dit med min BFF og treningspartner in crime, Sølve! Sykt rart å se han i vanlige klær, da vi vanligvis hopper rundt i svette tights på camp når vi sees. Men godt han kjører sneakers for å beholde et sporty image på galla! 

 

FullSizeRender.jpg

Og Oddis, som jeg hang med tidligere på dagen, hadde på seg tidenes #ootd. Bunad! 

 

FullSizeRender.jpg
Photobooth-fun!

Photobooth-fun!

Fått mange komplimenter på dette håret som har blitt en del kortere siden gårdsoppholdet. Min flinke frisør Sissel fra På Håret klarte ikke se på dette tyggishåret mitt lenger, og tok saksa fatt og dermed var 30 cm borte på rimelig kort tid! Fikk først noia til de grader, men begynt å venne meg til sveisen nå gitt!

IMG_2178.JPG

Mens vi fylte magene våre med kanapeer og cava gikk Farmen på TV, og det rant plutselig inn fine snaps etter en viss tvekamp! 

 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

 

 

FullSizeRender.jpg

Hyggelig altså!  4 minutter og 12 sekunder gjorde at jeg fikk en til uke med poteter og melking på flotte Finnsvika gård!

Godt kjempa, søta! 

 

IMG_2063.JPG
IMG_2070.JPG

Og det kan jo være en liten treningsutfordring til dere denne uken! HVOR lenge klarer dere å holde melkespann med 0,7 kg melk oppi (1 kg for gutter)? ( Eller kjør vekter med 1 kg, kanskje lettere å få tak i, hehe)  

Jobbepåååå! Hilsen:

 

 

FullSizeRender.jpg