Derfor bør du trene variert

Who am I kidding? Overskriften passer vel ikke akkurat til treningshverdagen min den siste tiden, da Snapchat og Instagram lett har avslørt min stormende forelskelse i Barrys Bootcamp. Ja, jeg har falt pladask og har vært så sjukt trofast til Barrys de siste ukene. MEN i treningsverdenen er det faktisk sånn at jeg vil oppfordre dere til litt utroskap av og til. Å trene variert er sunt for både kroppen, sjelen og humøret OG minsker dessuten risikoen for skader! 

Jeg var derfor ikke vond å be da en kompis spurte om jeg var keen på en morgenWOD(ka) på Elixia Bjørvika.

( Ei litta shot vodka før timen hadde vel heller ikke skada! Joda. Neida.Joda. Balanse er viktig da!)

Og som dere ser ble jeg superglad for økta han presenterte for meg !

IMG_3218.JPG

30 deilige box jumps til å begynne med! 

IMG_3226.JPG

30 sterke Kettlebell swing. Brukte en 16 kilo vekt her.

IMG_3227.JPG

30 K2E. (Knees to elbows) Eller knær til albuer som det heter på godt norsk! Kjør 10 av gangen om du ikke orker 30 på rad!

IMG_3230.JPG

30 push ups! Kjørte 10 av gangen her også for å holde ut!

IMG_3233.JPG

30 thrusters! Dvs knebøy til press over hodet med en stang. #jobbepå nå! Brukte en 20 kg vektstang her. Greit sliten i fiskebollearmene mine!

IMG_3235.JPG
IMG_3239.JPG

Og før burpees-festen, kjør på med 30 toes to bar a! Og bare prøv å gi meg en diggere pose enn det her.

Og til slutt, tretti heftige burpees!

Vi kjørte gjennom hele økta i en lynfart, før vi tok en pause på 3 minutter (dvs jeg dansa og hoppa rundt som en gærning).  Deretter gjentok vi hele sulamitten. Sjukt tungt og jævlig når det sto på som verst, men for en lettelse etterpå! Nå er det din tur da!

#JOBBEPÅÅÅÅ