TBT

Det er torsdag, jeg er sjuk som pokkern og det blir derfor ingen fine picoftheday-bilder jeg kan måke ut i sosiale medier 😂 Godt vi har throwback thursday! 

Da feberfantasiene kicka inn i går kveld, kom jeg til å tenke på de aller første bildene jeg la ut på Instagram og hva som dominerte feeden min. Trening var da kun en liten hobby; livet som omreisende journalist i ungdomsbladet Topp sto i fokus! Og FOR en tid det var! Jeg reiste så mye at jeg var på hils med folka i sikkerhetskontrollen på Gardermoen, og lommeboka var alltid full av sammenkrølla dollars. 

Jeg vil nok si jeg hadde drømmejobben til en 20 år gammel jente!  

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

For en reise det har vært! Nå får tiden vise hva jeg finner på fremover. Foreløpig er det frilansjobbing som står på tapeten, så om du sitter på noe du føler vil passe en duracellkanin som har jobbet med alt fra sosiale medier, kommunikasjon, journalistikk og trening, hyl ut a!