Vaffelsøndag

Og plutselig var første søndag i advent her! Jeg hadde såvidt rukket å ta fram vinterjakka mi før julesjokoladene prydet godterihylla, og merker at dette året har sust forbi.  Fra yolo-tur til Mellom-Amerika, opp til flere treningscamper i Spania, en lang og fin sommerferie med mami og papi og et gårdsopphold i Halden! 2017- jeg lurer virkelig hva DU har å by på!

I fjor kjørte jeg en julekalender på snap med mye lol og fanteri, mens i år har jeg valgt å slå til med en tipskalender! Bak dagens luke skjuler det seg et supert tips om du er hypp på en sunn og digg frokost, lunsj eller et deilig mellommåltid! Disse vaflene er fulle av gode proteiner som egg og cottage cheese, og gjør at du holder deg mett lenge! Nevnte jeg at de også er veldig gode ?:) 

For å lage disse vaflene trenger du følgende:

4 egg ( brukte gårdsegg, seff!)
1/2 boks cottage cheese ( den store!)
5 ss havregryn
1/2 ts bakepulver
Kardemomme
Smør/olje til steking

Bland alt dette i en bolle og la det stå i 15 minutter før du steker vaflene i et vaffeljern!

Bruk smør/olje til å smøre jernet før du steker platene.

 

( Smaker ekstra godt med syltetøy på toppen! ) 

 

IMG_3101.JPG

 

 

Klar for baking !!! Måtte jo pynte meg litt siden desember banker på døren snart! 

IMG_3104.JPG

Rimelig fornøyd med resultatet!!!

 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Ha en fin fin søndag videre! #jobbepå