Gymmet i mitt hjerte

Hva er det første du googler når du skal på en ferie til en ny by? Hoteller? Et par spisesteder? Museer? Beste shoppinggata og kanskje en bar eller ti?

Joa. Jeg er selv ikke fremmed for å meske meg med god mat og drikke, samt svi av et par lapper på Nike Store og Topshop når jeg farter utenlands, men for min del står faktisk fysiske aktiviteter rimelig høyt! Ettersom trening er en så stor del av livet mitt, ser jeg ingen grunn til at jeg skal utelate det når jeg er på reisefot!

Dessverre ender jeg ofte opp med hoteller med bøttekottgym, eller betaler dyre dommer for et halvgreit fitnessenter. Så hvor er så disse unike gymmene som får svetteperlene mine til å danse av glede?! 

Jeg har lenge vært fan av Soul Cycle ( klikk på linken for å lese artikkelen jeg skrev herfra! Serr gøy ass!) et crazy spinningsenter i USA der du nærmest føler du er på fest når du trener. En klikkomorsom instruktør, pumpende beats og  bevegelser på sykkelen som hadde fått Tour de France-entusiaster til å rive seg i håret. Med andre ord, GALSKAP av en time! Akkurat sånn jeg liker det! Gleden var derfor stor da jeg googla meg fram til 1Rebel i London!

IMG_2917.JPG

Her har de følgende timer: 

Ride- klikkomorsomme spinningtimer

Reshape- crazy babaluba boksetimer

Reshape- Intevalltime der du jobber med en tredemølle og vekter annenhver gang i tilsammen 45 minutter.  

The new face of fitness, skriver de om seg selv på hjemmesiden sin, noe de virkelig lever opp til! Altså, hallo, sjekk ut garderoben her a:

 

Frekke skap! Sånne vil jeg ha i mitt nye hjem!

Frekke skap! Sånne vil jeg ha i mitt nye hjem!

Såååå fine speil atte hjelp!  Jeg fikk sånn skikkelig hallo-jeg-er-artist-og-henger-backstage-før-konserten-min feeling! 

Såååå fine speil atte hjelp!  Jeg fikk sånn skikkelig hallo-jeg-er-artist-og-henger-backstage-før-konserten-min feeling! 

Rettetang i gull! Da snakker vi.

Rettetang i gull! Da snakker vi.

Kalde håndklær til etter timen! Jeg gir meg ende over!!

Kalde håndklær til etter timen! Jeg gir meg ende over!!

Vi kjørte en reshape-time der vi jobbet heftig på tredemølla i cirka 8 minutter, etterfulgt av en 8-minutters økt med styrketrening på gulvet. Tre runder med dette, og du er kaputt! Og det beste? Det er mørkt som rakkern i rommet, og heftig musikk.! Litt som å være på en dritfet nattklubb igrunn! Og som de selv også hevder....

FullSizeRender.jpg

Utafor reshape-salen har de en stor vegg man skrible på, og jeg måtte seff krydre veggen med mitt treningsmantra . Satser på at det aldri blir viska bort selv om ytterst få engelskmenn skjønner hva det står....

IMG_2412.JPG

Lurte også med meg min kompis Steinar, som var svææært så skeptisk til dette konseptet ! 

IMG_2405.PNG

"Hva f... har jeg sagt ja til?" tenker Steinar før timen. 

IMG_2409.JPG

Men etter timen var han solgt, og måtte prege gymmet med en liten signatur sjæl:

IMG_2410.JPG

Møtte også på tidenes mest geniale mann, rakkern som står bak dette gymmet, James!

IMG_2415.JPG

Og hvorfor dette gymmet er så genialt? Hør nå her: Etter timen kan man faktisk få styla seg hos en barber&blow dry-bar! Dvs, de trimmer skjegget ditt eller gjør sveisen din partyklar på 1-2-3! Men det som virkelig tar kaka....

IMG_2715.JPG
IMG_2589.JPG

Alkoholservering! I kid you not.  Første gymmet jeg har vært på med sjenkebevilning i alle fall! Jeg sier ikke at man skal gå all in hver dag, men å ta seg et glass prosecco etter fredagstimen er jo rimelig god stemning da!! 

IMG_2916.JPG

Og med instaposter som dette, blir jeg solgt:

FullSizeRender.jpg

Så om du er i London og vil oppleve et gym LITT utenom det vanlige, anbefaler jeg virkelig 1Rebel! Klikkogøy! Og denne posten er ikke sponsa altså! Betalte 20 pund for en treningstime her. Såååå verdt penga!